euroaanbieding.be

Categorieën

  Auto's

  Bloemen en geschenken

  Business-to-Business

  Dating

  Electronica

  Leningen en FinanciŽn

  Hotels

  Huis en tuin

  Internet

  Mode en kleding

  Muziek, films en boeken

  Online winkelen

  Reizen en vakanties

  Telecom en ringtones

  Vakantiehuizen

  Verzekeringen

  Weekendtrips - citytrips

Nieuwsbrief

  Voor nieuwsbrief hierboven uw E-mail adres invullen

Online adverteren 

 

Tradetracker.be

Welkom bij TradeTracker België

Market Like You Mean It - Online adverteren
Tradetracker.be:
U heeft een (nieuwe) webshop of informatieve website. Aan alles is gedacht. Vormgeving, navigatie, content, databases, alles klopt. U zou alleen nog meer bezoekers en/of kopers op uw site willen hebben. U zou hiervoor wel meer willen adverteren, maar daarbij ook willen afrekenen op resultaat (leads / sales), zonder dat u vooraf moet betalen voor iets waarvan u niet zeker weet wat dit gaat opleveren.

TradeTracker maakt dit voor u mogelijk. Via de tracking-software van TradeTracker en het aangesloten netwerk van affiliates heeft u de mogelijkheid om op basis van No-Cure-No-Pay uw eigen online "performance based" marketing campagne te starten. Door een licentie op onze software te nemen kunt u gebruik maken van ons netwerk, en krijgt u er als het ware een "virtual sales force" bij.

Uw online campagne kan via TradeTracker snel en eenvoudig worden opgezet, en kan met verschillende soorten (dynamisch) promotie- materiaal ondersteund worden. Ook de commissie structuur, welke affiliates uw campagne mogen promoten, en welke transacties goedgekeurd worden bepaalt u zelf. Zo behoud u alle controle over uw campagne.

Haal optimaal resultaat uit uw online inspanningen Tradetracker.nl

 

Tradedoubler.be

Adverteren op Tradedoubler.be...

Market Like You Mean It - Online adverteren
Tradedoubler.nl: TradeDoubler werkt samen met allerlei soorten website eigenaren om met succes de waarde van hun traffic te verhogen. Via het TradeDoubler platform kunt u de traffic naar uw website meten, evalueren en het omzetten naar inkomsten. Word partner van ons netwerk, promoot toonaangevende merkadverteerders en creëer winstgevende partnerships. Selecteer de beste deals die aansluiten op uw bedrijfsmodel. Wij administreren alle betalingen en zorgen ervoor dat u op een veilige manier en op tijd wordt betaald. Bied uw bezoekers doelgroepgerichte, relevante en aantrekkelijke advertenties om de meerwaarde van uw content te vergroten. Werk samen met de experts van TradeDoubler en verkrijg zo een virtuele workforce die er alles aan doet om uw online omzet te vergroten en uw partnerships met topadverteerders te verstevigen. Optimaliseer de advertentieruimte op uw website door de effectiviteit van advertenties te meten.

“TradeDoubler is een technologieleider binnen de affiliate branche. De gebruikersinterface voor affiliates is gebruiksvriendelijk en, ook belangrijk, hun trackingtechnologie heeft zich consistent bewezen als nauwkeurig en betrouwbaar.”

Word lid van ons Netwerk tradedoubler.be!

Advertenties 

  


  

Copyright ©2006 - 2008 Euroaanbieding.be