euroaanbieding.be

Categorieën

  Auto's

  Bloemen en geschenken

  Business-to-Business

  Dating

  Electronica

  Leningen en FinanciŽn

  Hotels

  Huis en tuin

  Internet

  Mode en kleding

  Muziek, films en boeken

  Online winkelen

  Reizen en vakanties

  Telecom en ringtones

  Vakantiehuizen

  Verzekeringen

  Weekendtrips - citytrips

Nieuwsbrief

  Voor nieuwsbrief hierboven uw E-mail adres invullen

dvdpost.be - Films - DVD's

Home | Muziek, films en boeken | dvdpost.be

 

dvdpost.be

DVDPost.be - Europese leider voor verhuur van DVD's via internet, brengt de bioscoop bij u thuis!

dvdpost.be: DVDPost, Europese leider voor verhuur van DVD's via internet, brengt de bioscoop bij u thuis. U kiest een DVD op www.dvdpost.be en de volgende morgen wordt hij bij u thuis afgeleverd. Momenteel heeft u keuze uit meer dan 15500 titels en wekelijks komen daar honderden titels bij.

U kunt de DVD's zolang bijhouden als u wenst, zonder een boete te betalen. Vanaf het moment dat u ons uw DVD terug stuurt, ontvangt u de volgende, zonder kosten. Het versturen en terug sturen van de DVD's tussen u en DVDPost is helemaal GRATIS.

DVDPost staat garant voor een uitstekende service, een grote keuze aan DVD's, kwaliteit en GRATIS levering in heel het land. Bij DVDPost betaalt u geen boetes, hoeft u geen parking meer te zoeken aan de videotheek en zijn al uw favoriete DVD's steeds beschikbaar.

DVDPost - de bioscoop bij u thuis:
De grootste keuze aan DVD's in heel BelgiŽ
Onbeperkte verhuurservice, zonder boetes
Kwalitatieve DVD's
GRATIS levering in heel BelgiŽ, Frankrijk, Luxemburg en Nederland

U kan ook DVD's aankopen op de website :
DVDPost verkoopt voornamelijk ex-rental DVD's (DVD's die voordien te huur waren). Deze DVD's werden in hun oorspronkelijke staat hersteld en in hun originele hoesje geleverd. De te koop aangeboden DVD's kunnen van dag tot dag verschillen, dus wij raden u aan zo vaak mogelijk de lijst te consulteren.
Ondanks het feit dat de DVD's opnieuw in nieuwstaat werden gebracht, worden zij ver onder de marktprijs verkocht. Wij schatten dat u 50 tot 70% minder betaalt dan de gangbare winkelprijs. De getoonde prijzen zijn exclusief transportkosten (via de Post of Kiala).
Al onze DVD's zijn door professionele reinigingsapparatuur in nieuwstaat hersteld. Uw DVD's worden in perfecte staat en in de originele verpakking geleverd. Wij verbinden ons ertoe uw DVD's gratis te vervangen, mocht u problemen met het afspelen ondervinden.

dvdpost.be - Keuze uit meer dan 15500 titels

dvdpost.be - DVD's - films op www.dvdpost.be

Advertenties

  


  

Copyright ©2006 - 2008 Euroaanbieding.be